2% sau 3,5% pentru Caritas

Stimati cititori,

spijinul vostru conteaza foarte mult pentru reusita activitatii noastre. Va multumim pentru ajutorul acordat in anul 2017!

Aveti posibilitatea sa directionati si anul acesta 2% sau 3,5% din impozitul pe venit pentru a sprijini munca noastra cu persoanele sarace si bolnave.

Observam ca exista multe organizatii si asociatii care va cer ajutorul. Ramane la latitudinea dumneavoastra sa apreciati care dintre acestea intorc acest gest catre dumneavoastra.

Caritas este o organizatie care spune da, atunci cand cei bolnavi din familiile domneavoastra ar avea nevoie de ingrijire medicala si sociala la domiciliu in mod gratuit, este prezenta acolo unde catastrofele naturale ne lovesc si avem nevoie de ajutor imediat, ofera gratuit servicii de recuperare pentru copiii cu dizabilitati, consiliaza gratuit familiile care au in componenta astfel de persoane, se ingrijeste de educatia copiilor dumneavoastra oferindu-le conditiile cele mai moderne in gradinita noastra.