Caritas Mitropolitan Greco-Catolic Blaj Biserica Romana Unita cu Roma, Greco-Catolica Renovabis Humanitäre Hilfe Windesheim e.V. LilianaDesign: web design, creare site Stiri si Reportaje Alba

Intra in direct cu moderatorul

Trimite mesaje online

blajfm@yahoo.com

Sondaj RadioBlaj.ro
Cat de des asculti Radio Blaj?
zilnic
saptaminal
lunar
mai rar

Livia Muresan, noul viceprimar al municipiului Blaj

Democrat-liberala Livia Muresan il inlocuieste pe Liviu Basaraba in functia de viceprimar al municipiului Blaj, dupa ce fostul viceprimar si-a anuntat saptamana trecuta retragerea din aceasta functie din motive de sanatate.

Livia Muresan a fost aleasa astazi in functia de viceprimar al municipiului Blaj cu 15 voturi pentru si 2 impotriva, din totalul de 17 voturi exprimate.

Livia Muresan a fost aleasa consilier local din partea Partidului Democrat Liberal la alegerile locale din iunie 2012, fiind la al doilea mandat consecutiv. Are 53 de ani, este profesor de geografie la Colegiul Național I.M.Clain si pana anul trecut, timp de 18 ani, a fost directorul Scolii Generale P.P.Aron.

Noul viceprimar al municipiului Blaj este prima persoana de sex feminin aleasa in aceasta functie dupa 1989, aceasta idee fiind si remarcata de Livia Muresan in prima declaratie oferita presei din aceasta calitate oficiala :

«Avand in vedere ca sunt prima femeie aflata intr-o functie publica la Blaj dupa Revolutie, simt ca trebuie sa demonstrez ca increderea acordata de domnul primar Rotar a fost una intemeiata. Multumesc colegilor pentru vot si sper ca activitatea mea in Primarie sa aduca plus-valoare. »

16.07.2013.