Caritas Mitropolitan Greco-Catolic Blaj Biserica Romana Unita cu Roma, Greco-Catolica Renovabis Humanitäre Hilfe Windesheim e.V. LilianaDesign: web design, creare site Stiri si Reportaje Alba

Intra in direct cu moderatorul

Trimite mesaje online

blajfm@yahoo.com

Sondaj RadioBlaj.ro
Cat de des asculti Radio Blaj?
zilnic
saptaminal
lunar
mai rar

CSM Targoviste - Volei Alba Blaj 1-3. Victorie pentru locul 2

Volei Alba Blaj si-a respectat statutul de favorita si a obtinut a patra victorie, din tot atatea posibile, in actuala editie a Diviziei A1 la volei feminin, confirmand astfel startul perfect de campionat, precum si pretentiile la locurile 1-4.

Intr-un meci transmis de Digisport 3, Volei Alba Blaj a invins in deplasare CSM Targoviste cu scorul de 3-1 (25-19,25-18,22-25,25-19) dupa o disputa care a durat aproximativ 2 ore, dar care nu a lasat niciodata senzatia de echilibru.

Echipa noastra a controlat meciul cu nou promovata din Tragoviste, setul pierdut venind pe fondul relaxarii din cel de-al treilea partial, startul slab de set , dupa precendele doua castigate, nemaiputand fiind recuperat de echipa noastra, care pana la urma a aratat in setul 4 ca in meciul de la Targoviste a fost favorita la cele 3 puncte.

Branko Gajic a folosit urmatoarea echipa: Luminita Trombitas (cpt.), Adina Salaoru, Miroslava Kiakova, Valentina Rusu, Milagros Collar, Roxana Ivanof, Katjia Medved (libero), pe parcurs intrand Adina Stanciu, Adriana Dudnic si Camila Lanner.

In urma acestei victorii, Volei Alba Blaj urca pe locul 2 in clasament, cu 11 puncte din 12 posibile, in spatele vicecampioanei Dinamo, care a acumulat 12 puncte si care nu a pierdut pana acum vreun set.

Volei Alba Blaj are posibilitatea ca, in premiera de la infiintare, sa treaca pe primul loc in Divizia A1 daca va invinge etapa viitoare liderul campionatului. Meciul cu Dinamo se va disputa la Blaj duminica, 3 noiembrie, de la ora 11:30, si va fi transmis in direct de Digisport.

Radio Blaj felicita echipa Volei Alba Blaj si ii ureaza mult succes in partida cu Dinamo!

27.10.2013.