Caritas Mitropolitan Greco-Catolic Blaj Biserica Romana Unita cu Roma, Greco-Catolica Renovabis Humanitäre Hilfe Windesheim e.V. LilianaDesign: web design, creare site Stiri si Reportaje Alba

Intra in direct cu moderatorul

Trimite mesaje online

blajfm@yahoo.com

Sondaj RadioBlaj.ro
Cat de des asculti Radio Blaj?
zilnic
saptaminal
lunar
mai rar

CIL Blaj - Gaz Metan Valea Lungă 2-1 (1-0)

CIL Blaj a învins Gaz Metan Valea Lungă cu 2-1 (1-0), duminică după amiază, într-un meci ce a contat pentru etapa a 20-a a Ligii a IV-a la fotbal. Golurile echipei noastre au fost marcate de Antonio Sorcoiu (36, penalty) şi Laurenţiu Văidean (68), în timp ce pentru vizitatori a punctat Ioan Bucerzan (65). CIL Blaj se menţine şi după această victorie pe locul 13 în campionat, cu 19 puncte, iar în etapa viitoare va juca pe terenul lui AFC Unirea 1924 Alba Iulia, duminică, 10 aprilie, de la ora 11.00.

Pe o vreme superbă de fotbal, şi în faţa celei mai numeroase asistenţe din acest an, cele două echipe au oferit un fotbal destul de sărac. În prima repriză ocaziile aproape că au lipsit. Cel mai aproape de gol a fost căpitanul CIL-ului, Răzvan Comănici, care, în minutul 17, a ratat singur cu portarul. Scorul a fost deschis în minutul 36 de Antonio Sorcoiu (foto 1), care a transformat un penalty contestat de oaspeţi, la un fault în careu, produs la un corner.

Actul secund a fost ceva mai animat, iar cele două echipe au început să îşi creeze mai multe faze de poartă. Mai întâi a ratat Ioan Bucerzan, de la Gaz Metan Valea Lungă, în minutul 55, după care a venit rândul CIL-ului să treacă pe lângă majorarea scorului, în minutele 61 şi 62, când Răzvan Comănici şi Laurenţiu Văidean au ratat două mari ocazii de gol. Aveau să puncteze oaspeţii, prin Ioan Bucerzan, în minutul 65, care a impins în poarta goală mingea pasată de Ioan Velicea, după o pătrundere pe partea stângă. Egalată, echipa noastră s-a aruncat în atac şi a reuşit să preia conducerea după numai 3 minute, când Laurenţiu Văidean (foto 2) a transformat în gol o excelentă pasa "printre" a lui Cosmin Baba. Meciul s-a încheiat cu o luptă surdă la mijlocul terenului, Gaz Metan Valea Lungă a încercat să forţeze poarta blăjenilor, însă fără să-şi creeze ocazii de poartă.

CIL Blaj, antrenor Septimiu Boancăş: Cătălin Tulbure - Cătălin Marcu (54, Cosmin Baba), Ştefan Szabo, Vlad Mănăşturean, Sorin Pintea - Silviu Severin (51, Alin Ciugudean), Laurenţiu Văidean, Zoltan Ioo, Antonio Sorcoiu (67, Cornel Crăciun), Paul Ţene - Răzvan Comănici (cpt.). Rezerve neutilizate: Radu Szilagyi - Răzvan Alexandru, Ioan Moldovan, Alin Cioancă.

Gaz Metan Valea Lungă, antrenor Radu Bulugea: Laurenţiu Trif - Cosmin Vasiu, Iulian Mişa, Andrei Moldovan, Adrian Mărginean (74, Daniel Şerban) - Mircea Moldovan, Adrian Migea (cpt.), Silviu Vasiu (87, Flavius Laţa), Ioan Velicea - Adrian Voicu (35, Ioan Bucerzan), Alexandru Magyari. Rezervă neutilizată: Vasile Popa.

CIL Blaj se menţine şi după această victorie pe locul 13 în campionat, cu 19 puncte, în timp ce Gaz Metan Valea Lungă ocupă penultima poziţie, 15, cu 10 puncte. În etapa viitoare, CIL Blaj va juca pe terenul lui AFC Unirea 1924 Alba Iulia, duminică, 10 aprilie, de la ora 11.00.

O galerie foto amplă de la acest meci poate fi văzută AICI I

Text şi foto: Nicu Goga

04.04.2016.